GroenLinks houdt bijeenkomst over armoede in Vlaardingen

Voor velen was de Coronacrisis al een grote uitdaging, maar de oplopende energieprijzen en de inflatie zorgen er nu nog meer voor dat mensen niet meer weten of ze hun rekeningen nog wel kunnen betalen. Daarom organiseert GroenLinks Vlaardingen woensdag 30 november een bijeenkomst over Armoede in Vlaardingen, in Wijkcentrum West aan de Telderstraat 20 in Vlaardingen.

Inloop is om 19.30 uur, de avond start om 20.00 uur. Iedereen is welkom. Er zullen sprekers van verscheidene organisaties aan het woord komen over armoedebestrijding, preventie en opvang van Vlaardingers in nood.

Wie er precies komt spreken wordt later bekend gemaakt op de website en Facebookpagina van GroenLinks Vlaardingen.

De avond wordt ingeleid door fractie en bestuur. Het doel van de avond is om elkaar op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen en om samen nieuwe manieren te bedenken om hulp te bieden. Het verzoek is om aan te melden via vlaardingen@groenlinks.nl. Het is fijn voor de organisatie om te weten hoeveel mensen er worden verwacht.


Kijk voor meer informatie op de website van GroenLinks: vlaardingen.groenlinks.nl/nieuws/uitnodiging-thema-avond-armoede-de-telder