Studio Sosef neemt In Het Woonhuis over

Er gebeurt veel op het gebied van interieur de afgelopen maanden.

Studio Sosef, dat in 2021 haar deuren opende, neemt per 1 januari 2023 In Het Woonhuis over. Studio Sosef is het nieuwste telg in de Sosef familie. 85 jaar geleden ontstond schilder- en stofferingsbedrijf Sosef-Knaap. Sinds september vorig jaar kunnen klanten terecht in de studio voor complete interieurinrichting, van behang tot raambekleding en vloer en van meubels tot accessoires.

Vertrouwen

In Het Woonhuis is een totaal interieurspecialist met een vast klantenbestand onder leiding van Mariska Timmermans. De gezamenlijke passie van Mariska en Erik voor interieur gaf Mariska vertrouwen voor een succesvolle overname. Het team van Studio Sosef kijkt ernaar uit om de klanten te kunnen verblijden met volledige interieurprojecten en meubels.

U bent uitgenodigd voor de Inspiratie Kerstborrel. Om dit alles te vieren vindt er op 10 en 11 december een Inspiratie Kerstborrel plaats, waarbij de klanten van zowel Studio Sosef als In Het Woonhuis uitgenodigd zijn. Ook nieuwe klanten zijn welkom bij de kerstborrel. Aanmelden kan vrijblijvend via www.studiososef.nl/kerstborrel.