Kees en Eline kennen elkaar al jaren en zijn altijd gewaardeerde collega's van elkaar geweest.
Kees en Eline kennen elkaar al jaren en zijn altijd gewaardeerde collega's van elkaar geweest. (Foto: )

Ros Hoortoestellen wordt JewelEar

Na 27 jaar gaat Kees Ros op 1 juli 2022 met pensioen. Zijn audiciensbedrijf draagt hij over aan Eline Ruiter-bij de Vaate, eigenaar van JewelEar Hoortoestellen.

Kees en Eline kennen elkaar al jaren en zijn altijd gewaardeerde collega's van elkaar geweest. De een met audiciensbedrijf Ros Hoortoestellen in Voorburg, de ander met audiciensbedrijf JewelEar Hoortoestellen in Nootdorp.

Kees heeft velen in Voorburg, Rijswijk en de wijde omgeving van kwalitatief goede hooroplossingen voorzien. Hij ging hier verder in dan menig ander: in alle situaties en omstandigheden wilde hij zeker weten dat hij het uiterste voor de klant eruit haalde. Hij heeft zelfs een hele tijd zelf oorstukjes op maat gemaakt!

Door de warme overdracht kunt u gewoon naar de Prinses Mariannelaan blijven komen voor uw hoortoestellen, hoortest, gehoorbescherming en meer. U zult daar geholpen worden door Eline of een van de audiciens van JewelEar. De naam van de zaak zal overgaan in JewelEar Hoortoestellen.

Eline Ruiter-bij de Vaate is StAr audicien en logopedist en begon tien jaar geleden met haar bedrijf JewelEar in Nootdorp. JewelEar is een samentrekking van Jewel ('juweel') en Ear ('oor'). Eline vindt het belangrijk dat mensen hun gehoor als waardevol zien. Het is immers een zeer belangrijk zintuig. Zij en haar collega's werken professioneel en hebben een persoonlijke,  prettige en positieve benadering. Eline heeft jarenlang in Voorburg gewoond en kwam regelmatig langs de Prinses Mariannelaan. Dat zij nu daar mag werken vindt ze heel bijzonder.

Een keer kennismaken? Maak een afspraak via 070-3902846 of e-mail: voorburg@jewelear.nl.

Afbeelding
Afbeelding