Verrassingstasjes met drie romantische boeken en een presentje, vanaf 9 april bij de Bibliotheek aan de Vliet.
Verrassingstasjes met drie romantische boeken en een presentje, vanaf 9 april bij de Bibliotheek aan de Vliet. (Foto: Gary Seif)

Boekenweek: romantiek in de bieb

Boekenweek 2022 (9 t/m 18 april) staat in het teken van het thema ‘Eerste liefde’.

Van liefde op het eerste gezicht tot hopeloos verliefd, de Bibliotheek aan de Vliet wil haar leners graag verrassen met een tasje vol verhalen over de liefde! Haal je verrassingstasje met drie romantische boeken en een presentje op bij de servicebalie. Hieronder alvast vijf goede leestips, van een liefde in Amsterdam tot liefde via Tinder.


‘Misverstand in de urban jungle’ van Lis Lucassen

Dertiger Amelia slaat haar vleugels eindelijk uit en verhuist vanuit de Achterhoek naar Amsterdam waar ze de knappe buurman Tristan ontmoet.


‘De theewinkel vol geluk’ van Manuela Inusa

Laurie runt in Valerie Lane een theewinkel en wordt verliefd op Barry, haar leverancier, maar dan duikt haar ex op die Barry allerlei verkeerde verhalen vertelt.


‘Beter laat dan nooit’ van Charlotte de Monchy

Als de Nederlandse Merle haar oma in Cornwell bezoekt, moet ze samen met een pestkop van vroeger de bruiloft van haar oma organiseren.


‘Met een beetje geluk’ van Tamara Haagmans

Nicole wordt onverwachts eigenaresse van een verwaarloosd pretpark. Er zijn veel schulden en achterstallig onderhoud. Ook wordt ze tegengewerkt door een onbekende persoon waardoor de spanning behoorlijk begint op te lopen.


‘Mr. Swipe Right’ van Nicola May

De verlegen Cali meldt zich, na het stranden van haar huwelijk, aan op Tinder. Durft ze haar gebroken hart weer opnieuw open te stellen?


Bezoek de website www.bibliotheekaandevliet.nl/boekenweek voor meer informatie over de activiteiten tijdens de Boekenweek. Of vind meer leesinspiratie in de online catalogus.