Links wethouder van de Laar; naast hem de oprichter van Denticien, Germen Versteeg.
Links wethouder van de Laar; naast hem de oprichter van Denticien, Germen Versteeg. (Foto: Tino van Dam)

Denticien 14 mei feestelijk geopend

Voortaan ligt de perfecte gebitsprothese voor iedereen in Rijswijk en omgeving binnen handbereik bij 3D-gebitsprothese-studio Denticien. Dat werd zaterdag 14 mei gevierd met een feestelijke opening door wethouder Armand van de Laar.

Denticien maakt gebruik van de moderne 3D-technologie voor gebitsprotheses. Dat heeft veel voordelen en opzichte van de traditionele kunstgebitten: de pasvorm is met deze techniek nauwkeuriger, de behandeling geeft meer comfort en duurt ook nog eens veel korter. Met een 3D-simulatie is de nieuwe look van de klant bovendien gratis en eenvoudig te testen. Zo weten klanten precies hoe ze eruit zullen zien met hun nieuwe gebit.

   Wethouder Armand van de Laar had het genoegen het lint voor de gebitsprothesestudio door te knippen. De wethouder benoemde bij de opening de betrokkenheid van de Rijswijkers bij het aanzicht van de panden. Toen men het voormalige pand van de ABN Amro ging verbouwen, klopten veel inwoners aan bij de gemeente. Men was bang dat het aanzicht van de panden verstoord zou worden. In nauw overleg met de gemeente is er steeds gezocht naar haalbare oplossingen. 

   Na de opening bekeek wethouder Van de Laar belangstellend toe hoe er een scanfoto gemaakt werd van het gebit, met het resultaat direct zichtbaar op een televisiescherm.

Denticien had al vestigingen in Alkmaar en Haarlem en bevindt zich sinds medio april ook aan de Herenstraat 24-26.