Afbeelding
(Foto: Circus Hollandia)

Vrijwilliger gezocht

Streekdierentehuis 't Julialaantje is op zoek naar een vrijwilliger. "Heeft u zin om iets met dieren te gaan doen? Wij zijn op zoek naar u. U mag dan hun hok (honden) en kamer (katten) schoon te maken en als beloning wandelen met de hond en knuffelen en spelen met de katten. Lijkt u dit wat, meld je dan aan als vrijwilliger. De dieren zullen heel erg blij zijn met extra aandacht." Tel. 070 390 2192.

Internationale Mineralenbeurs

De Internationale Mineralenbeurs in de Broodfabriek is met 200 kramen de grootste schitterende verzamelbeurs van Nederland op het gebied van (edel)stenen, fossielen en mineralen. HIer kunnen bijzondere vondsten uit binnen- en buitenland worden bekeken. Ook is er informatie over diverse steensoorten en zijn er verschillende doorlopende workshops en demonstraties. 8 & 9 oktober, 10.00 tot 17.00 uur in de Broodfabriek aan de Volmerlaan 12.

Poppenhuizenbeurs

Voor mensen wier hart sneller gaat kloppen van de woorden poppenhuizen, poppen, Miniaturen en hobby, is de Poppenhuizen-, Poppen- & Miniaturenbeurs in de Broodfabriek aan de Volmerlaan op 8 en 9 oktober van 10.00 tot 17.00 uur zeker een bezoek waard. Tijdens de beurs kan er heerlijk worden rondgestruind tussen de marktkramen met miniaturen, poppenkleertjes en doe-het-zelfpakketjes. Kijken mag natuurlijk ook. Meer info: www.poppenhuizenbeurs.nl.

Halloween Bogaard

De maand oktober is begonnen, dat betekent dat het aftellen naar Halloween is begonnen. Deze maand staat alles in het teken van griezelen. Vanaf 22 oktober kunnen belangstellenden een bezoekje brengen aan het Halloween spookhuis in de Bogaard naast de Intertoys. Het Halloween spookhuis is te betreden onder begeleiding en is mega spannend... "Durf jij het aan?"

Circus Hollandia

Circus Hollandia gaat van 22 t/m 30 oktober naar het Zuiderpark in Den Haag in plaats van naar de Beatrixlaan in Rijswijk. Een deel van de tijd staat het circus daar in de herfstvakantie. Mensen met een Ooievaarspas kunnen zeer voordelig naar dit circus. Het Zuiderpark heeft voldoende parkeerruimte en ook de aansluiting op het openbaar vervoer is gunstig. De verkoop is inmiddels gestart. Hier alvast een voorproefje: www.circusweb.nl/circus-hollandia-naar-haags-zuiderpark/

Sinterklaas in Bogaard

Op zondag 20 november wordt, net als vorig jaar, Sinterklaas hartelijk welkom geheten in de Bogaard. "Dat doen we door hem op die zondagochtend vanaf 11:00 uur feestelijk wakker te zingen." Sinterklaas slaapt tijdens zijn verblijf in zijn prachtige caravan en zal die ook dit jaar in de Prinsenpassage stallen. "Kom jij ons op 20 november helpen hem wakker te zingen?" Kijk voor meer informatie op: www.bogaardstadscentrum.nl.