Spelers Leontine van Steenbrugge, Astrid Severding, Pietro Fruianu, Marja Trumpi, Mark van den Oever, Daniëlle Haas.
Spelers Leontine van Steenbrugge, Astrid Severding, Pietro Fruianu, Marja Trumpi, Mark van den Oever, Daniëlle Haas. (Foto: PR)

Dit weekend gekke streken in vrolijke kindervoorstelling ‘Foetsie Kroon!’

Cultuur

Theatergroep Voorburg speelt dit weekend en volgend weekend de kindervoorstelling ‘Foetsie Kroon!’ Een gezellig ervaring voor het hele gezin.

Koningin Elvira doet haar best om een goeie koningin te zijn, geholpen door hofdame Merel. Als tante Cornelia op bezoek komt met haar dienstmeisje Anne, loopt ze alleen maar te mopperen! Ze vindt Elvira een slechte koningin en vindt dat ze het zelf veel beter zou doen.

Gekke streken

Als Elvira de oude koningskroon nodig heeft, is die nergens te vinden. Ze hebben overal gezocht, hij is foetsie! Zou heer Roderick misschien een idee hebben, of Roef, zijn knechtje? Roef haalt allerlei gekke streken uit, maar hij is zeker niet dom! Nou maar hopen dat ze de kroon gauw vinden!

Praktische info

Speeldata: 10 en 11 september. Aanvang: 13.30 en 15.30 uur. Kaarten: 8 euro, met cultuurbon 7 euro. Spelers: Leontine van Steenbrugge, Astrid Severding, Pietro Fruianu, Marja Trumpi, Mark van den Oever, Daniëlle Haas. Regie: Ruud Klootwijk.

Reserveren: theatergroepvoorburg.nl of tel. 070-3360136. Amco-theater, Burgemeester Feithplein 97, Voorburg.