Het koor.
Het koor. (Foto: aangeleverd)

Oost-Wieringen timmert aan de weg

WIERINGEN / HOORN - Mandoline Orkest Oost-Wieringen en het Amsterdamse Mandoline Orkest A.M.T.G. verlenen hun medewerking aan het concert van het gemengd koor 'Mozart Cantat' uit Hoorn. Dit alles staat onder leiding van dirigente Nelleke Boosman.

Dit concert vindt plaats op zaterdag 25 juni in Het Octaaf aan de J.D. Pollstraat 1 te Hoorn de aanvang is 20:00 uur. Er zijn inmiddels al kaarten in omloop, het advies is om de kaarten te reserveren. Dit gebeurt in verband met de aanwezige ruimte in Het Octaaf, nog snel reserveren kan via 0229-230660.

Het wordt een afwisselend programma, met optredens van de drie ensembles, maar ook met de gezelschappen samen. Deze hebben inmiddels een oefensessie achter de rug. Met pianiste Nina Borletti is al enkele keren geoefend op het Andante voor Mandoline orkest met piano van W.A. Mozart. De sopraan Esther Ebbinge zal ook deelnemen aan dit concert, met onder andere Laudate Dominum uit Vesperae Solemnes de Confessore KV 339. Gezamenlijk worden er nog vele andere prachtige werken van onder andere Vivaldi, Händel, Schumann en Fauré ten gehore gebracht.

Mandoline Orkest Oost-Wieringen

Aan de weg timmeren 

Zo timmert Oost-Wieringen behoorlijk aan de weg met onlangs de deelname aan het 100-jarig bestaan van het bevriende orkest Entre Nous. Op 25 augustus wordt een lunchconcert op de Floriade te Almere verzorgd.