Energiebespaarbus naar Schagen

SCHAGEN - De komende weken kunnen inwoners opnieuw langskomen bij de Energiebespaarbus van het Duurzaam Bouwloket. De bus staat de komende weken op verschillende plekken in de gemeente. Inwoners kunnen er terecht met al hun vragen over energiebesparende maatregelen in huis.

Stel jouw vragen

Bij de Energiebespaarbus zijn de energieadviseur van Duurzaam Bouwloket, de energiecoach van Noord Hollandse Energie Coöperatie (NHEC) en de projectleider Warmte van de gemeente Schagen aanwezig. Samen voorzien zij inwoners van advies en informatie over het verduurzamen van de woning.

Gratis advies

“Wij vinden het belangrijk dat inwoners een goed advies krijgen over energie besparen en het verduurzamen van hun woning. Zo zorgen we er niet alleen samen voor dat we aan een beter milieu werken, maar zullen inwoners zelf ook merken dat ze er baat bij hebben omdat het nemen van duurzame maatregelen geld bespaart," zegt wethouder Hans Heddes.

Inwoners kunnen terecht met hun vragen over het duurzamer maken van de woning. Dit kunnen huurwoningen en koopwoningen zijn. De bus staat op onderstaande datums van 11:00 tot 16:30 uur op de volgende locaties:


22 september              op het Theresiaplein 30 bij AH XL in Warmenhuizen


29 september              op de Plantanenweg 1 bij de Vomar in Schagen


20 oktober    aan de Kietvitlaan 27 bij de Vomar in Waldervaart