Flaneren tijdens de modeshow.
Flaneren tijdens de modeshow. (Foto: aangeleverd)

Alle modetrends wandelen je voorbij

SCHAGEN - Dit weekend staat Schagen compleet in het teken van mode, accessoires, beauty en lifestyle. Schagen Marktstad organiseert samen met Makado Centrum een tweedaags mode-event. PENNYLANE, Huis van Schagen, By Kim, De Spinse juwelier, Miniparade, EyeWish Deutekom, Knuwer, ROOSSS schoenen & meer; een kleine greep uit de 25 (!) deelnemende winkels. Dat belooft een bijzondere parade te worden.

Zaterdag lopen namelijk alle deelnemende winkels mee in een geweldige fashionparade. De nieuwste collecties worden aan je getoond tijdens een spetterend en professionele modeshow. Alle deelnemende winkels verzorgen hun eigen modellen en kleden hen aan met de mooiste creaties en bijzondere accessoires voor het komende seizoen.

Parade door het centrum

De eerste modeshow is om 13:00 uur en kun je bekijken op de Gedempte Gracht (ter hoogte van Schmalz). De tweede show is om 15:00 uur en kun je bezichtigen op de Markt. Na de shows flaneren alle modellen in één lange parade dwars door het centrum inclusief Molenstraat, Nieuwstraat, Nieuwe Laagzijde en Makado centrum.

Zondag is shopdag! De winkels zijn geopend vanaf 12:00 uur. Alle fashion items die je zaterdag op de catwalk voorbij hebt zien komen, kun je op de zondag in alle rust nog eens bekijken, passen en shoppen. In Makado Centrum mag elke klant op vertoon van de kassabon draaien aan het Rad van Fortuin. Uiteraard zijn alle cadeaus in het teken van fashion.

Maak je eigen t-shirt

Aan de kleine knutselaars is ook gedacht, de KlusKeet is beide dagen geopend van 12:00 tot 16:00 uur. Ze kunnen dit weekend een eigen t-shirt of jurkje ontwerpen met kralen, verf en bijzondere stiksels. Terwijl de kinderen lekker knoeien en frutselen kun jij rustig shoppen. Deze bijzondere mode-dagen sluit je natuurlijk af met een fashionable cocktail en heerlijk menu in één van de restaurants op de Markt.


Zaterdag modeshow & fashionparade. 


Showtijden zijn om 13.00 en 15.00 uur
Zondag shopdag, winkels zijn geopend van 12.00 - 17.00 uur


Organisatie Schagen Marktstad, info@schagenmarktstad.nl