De Dag van de Toekomst.
De Dag van de Toekomst. (Foto: aangeleverd)

Tuininspiratie tijdens de Dag van de Toekomst

In Wieringerwerf kun je zaterdag 24 september, tijdens de Dag van de Toekomst, langs komen bij de plantenkraam van kwekerij De Tuinstek. Daar staan niet alleen bijen- en vlinderplanten uitgestald maar kun je je ook laten adviseren over een eventuele (her)indeling van uw tuin in het kader van tegel eruit, plant erin!

Laat je adviseren

Je krijgt een korte uitleg over de verbeterpunten ten aanzien van het bevorderen van de biodiversiteit en klimaat adaptief tuinieren. Denk hierbij aan het aanbrengen van de juiste beplanting en het voorkomen van hittestress door minimaal gebruik te maken van tegels en de aanplant van een boompje, struiken en vaste planten en kruiden.

Nu opknappen, is later genieten

De kans is groot dat je opgeladen met groene inspiratie weer huiswaarts keert en de komende periode lekker aan de slag gaat in jouw tuin. Het najaar is een periode die zich prima leent voor deze werkzaamheden; nu de tuin opknappen betekent in het voorjaar heerlijk genieten als het frisse groen en de bloemen vol overgave de lente inluiden. Meer informatie over de Dag van de Toekomst: duurzaam.hollandskroon.nl