Louis en Afra genieten volop van het leven.
Louis en Afra genieten volop van het leven. (Foto: aangeleverd)

Echtpaar Roozendaal – van Diepen 50 jaar getrouwd

'T RIJPJE - Fietsen, wandelen en tuinieren. Louis en Afra Roozendaal - van Diepen staan volop in het leven. Het echtpaar is woensdag 17 augustus 50 jaar getrouwd en de liefde straalt er nog altijd vanaf.

De kinderen en kleinkinderen willen hun ouders en opa en oma graag in het zonnetje zetten, want 50 jaar huwelijk mag niet zomaar voorbijgaan! Louis en Afra genieten van het leven en zitten niet stil. Louis was met pensioen, maar werkt inmiddels weer een aantal dagen in de week bij een woningstichting. Ook is hij betrokken bij de Seniorenpartij in Schagen, adviseur bij Wonen Plus Welzijn en vrijwilliger bij zorgboerderij ’t Roode Hart in Burgerbrug. Als hij tijd over heeft gaat hij graag een rondje wielrennen of werken in de tuin. Afra is mantelzorger van haar tante en ze zorgt graag voor de kleinkinderen. Ze is erg goed met getallen, dus iedereen kan bij haar terecht voor administratief advies. 

Het echtpaar gaat er graag op uit met de caravan en fietsen en wandelen regelmatig. De kinderen van het echtpaar laten weten: ‘'Wij zijn erg blij en trots op ze en willen hun via deze weg feliciteren met het 50-jarig jubileum!''

Het echtpaar viert het gouden huwelijk.