Het team van Keurslagerij Jos Koeleman.
Het team van Keurslagerij Jos Koeleman. (Foto: aangeleverd)

12.5 Jaar Keurslagerij Jos Koeleman

JULIANADORP - Woensdag 18 mei is het precies 12.5 jaar geleden dat Annet en Jos Koeleman, hun Keurslagerij in het toen splinter nieuwe winkelcentrum De Riepel in Julianadorp opende. Een winkelcentrum dat in 12.5 jaar tijd uitgegroeid is tot het boodschappen centrum van Julianadorp en Den Helder en waar deze Keurslagerij zeker zijn steentje aan bij heeft gedragen.

Kwaliteit, service en vakmanschap staan hoog in het vaandel

Kwaliteit en vakmanschap

Dat het vak bij Jos en Annet in hart en nieren zit is een bekend gegeven. De afgelopen 12.5 jaar hebben zij daarom ook steeds ingespeeld op alle veranderingen. Zo is de winkel meerdere malen veranderd en is het assortiment regelmatig afgestemd op de wensen van de klant. Hierbij zijn de uitgangspunten kwaliteit, service en vakmanschap nooit uit het oog verloren. In de winkel, zoals u deze nu kent, kan zowel de kookliefhebber als ook de ‘snelle gemakzoeker’ iets lekkers vinden. Van hun trors; het Wieringerweide Rundvlees, tot een stamppot of heerlijke maaltijdsalade; u vindt het. Stuk voor stuk lekkere producten, voor ’n aantrekkelijke prijs. 

Uit eigen keuken

Een echte passie voor het team van Keurslagerij Jos Koeleman is het zelf maken van de diverse lekkernijen. Van vleeswaren en worstsoorten tot de salades, maaltijden en diverse vleesspecialiteiten, het wordt allemaal bereid in eigen keuken met verse ingrediënten en volgens beproefde recepturen. En dat proeft u!

'Onze Trots'

Echt trots zijn Annet en Jos op hun topteam van medewerkers. Verschillende medewerkers zijn al jarenlang actief in de winkel. En dat merkt u, wanneer u de winkel binnenstapt. De klant is nog écht koning. U wordt vriendelijk geholpen, kunt alles vragen en krijgt advies over bakken, braden en smakelijke recepturen. 

Alles moet je vieren

Zoals Annet en Jos altijd zeggen; alles moet je vieren in het leven! Zo hebben zij voor de komende week dan ook heerlijke aanbiedingen voor een aantrekkelijke prijs voor. (zie de advertentie elders in deze krant) "Wij hopen u dan ook graag te ontmoeten in de Keurslagerij in winkelcentrum De Riepel in Julianadorp."