Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Bezichtig make-over bij Pour Vous Parfumerie

SCHAGEN - Het is al weer acht jaar geleden dat Pour Vous Parfumerie Schagen haar intrede heeft genomen in het winkelpand aan de Laan 4 in Schagen, schuin tegenover het Gemeentehuis. Vele consumenten weten hun weg te vinden naar de winkel waardoor de vloer aan slijtage onderhevig is. Dus tijd voor een nieuwe vloer en omdat de shopmeubels toch van de vloer af moesten is de winkelindeling direct compleet gerestyled. De winkel is overzichtelijker geworden en heeft een nieuwe look & feel gekregen door de chique houtlook PVC vloer en zwarte meubelaccenten. Nieuw zijn een coffee bar met zithoekje, wat niet mag ontbreken in een winkel van deze tijd.

Goed moment voor een Vaderdag kado

Met de make-over is er een make-up shop gecreƫerd van 50 m2 met daarin alle beauty merken en een uitgebreide shop van het visagie merk Make-up Studio. Het merk is uniek met haar refill systeem: je koopt een lege box en vult deze met kleuren naar keuze, dus nooit meer kleuren die je niet gebruikt. De leuke mix aan winkelassortiment is behouden, naast de uitgebreide parfumerie afdeling zijn er de bath & body & home collecties van Rituals en Marie Stella Maris. Huisgeuren zijn een trend en daar voorziet ook het merk Lampe Berger in, bekend van het programma Eigen huis en tuin. Verder is er een uitgebreid assortiment spiegels, toilettassen, zepen, kids collectie en overige kleine cadeautjes. En vergeet niet op de eerste verdieping de eigen Schoonheidssalon en de nagelstudio van Gelakt by Lau.


Het team nodigt u uit om de vernieuwde winkel te komen bezichtigen, een goed moment om direct voor Vaderdag een cadeautje mee te nemen. Misschien wel een luxe geur van het nieuwe exclusieve merk TOM FORD.