Nazomeren.
Nazomeren. (Foto: aangeleverd)

Nazomeren in Niedorp gaat door

NIEUWE NIEDORP - Waar er eerst twijfels waren, omdat er te weinig aanmeldingen waren voor het evenement op 20 en 21 augustus 2022, kan de organisatie nu aangeven dat de 25ste editie van Nazomeren in Niedorp door gaat.

Feestelijke opening

Na de noodoproep is de telefoon gaan rinkelen en hebben genoeg deelnemers zich opgegeven. Vanaf 1 juli staat de deelnemers op de website www.nazomereninniedorp.nl.

Tine van den Berg, medewerker van Nazomeren in Niedorp kan al verklappen dat er zeker 32 tuinen meedoen. Inmiddels beschikken zij al over 61 hoofdlocaties en 20 sub locaties. In 2022 is het de 25ste keer dat dit evenement plaats gaat vinden. Om deze reden wordt er 20 augustus om 10:00 uur aan de Havenstraat 81 een feestelijke opening gehouden bij Cor en Marianne Meijering. Het evenement start dit jaar in Zijdewind en 't Veld, Cor en Marianne zijn enthousiaste contactpersonen van deze kern.

Goed nieuws dus! Nu duimen de organisatie en de deelnemers voor prachtig weer om deze 25ste editie tot een succes te laten slagen.