De meldpunt is voor werkgevers en werkzoekenden.
De meldpunt is voor werkgevers en werkzoekenden. Foto: Horeca Vacatures Alphen

Meldpunt voor horeca

ALPHEN AAN DEN RIJN- Stichting WerkVinden, KHN Alphen en Ervaring Werkt hebben een meldpunt ontwikkeld waar horecaondernemers uit Alphen aan den Rijn hun vacatures kunnen aangeven. 

"Gelukkig kan de horeca weer stap voor stap van ‘het slot’ en kunnen we weer genieten van een drankje en een hapje. Echter, personeel is best lastig te vinden", meent het meldpunt. Met dit initiatief kunnen werkzoekenden die in de horeca willen werken snel reageren op de vacatures. 

"Dit initiatief brengt werkgevers en werkzoekenden uit Alphen aan den Rijn bij elkaar en het kost niets. Meld je vacature aan of kijk eens of er een leuke nieuw baan voor je bij zit. Als je als ondernemer of werkzoekende verder geholpen wilt worden, kan dat altijd. Zie hiervoor de website van het meldpunt: www.horecavacaturesalphen.nl", stelt de stichting. 

Horeca Vacatures Alphen  

Horeca Vacatures Alphen is een initiatief van Stichting WerkVinden, KHN Alphen en ErvaringWerkt en heeft als doelstelling om horecaondernemers en werkzoekenden uit Alphen aan den Rijn (alle kernen) bij elkaar te brengen.


Het vacature-initiatief is gratis en is niet commercieel, meent het meldpunt.