'Kun jij hulp gebruiken in de zoektocht naar een baan? Op woensdag 13 april van 10.30 tot 12.00 uur kun je hiervoor bij WerkVinden terecht.'
'Kun jij hulp gebruiken in de zoektocht naar een baan? Op woensdag 13 april van 10.30 tot 12.00 uur kun je hiervoor bij WerkVinden terecht.' (Foto: WerkVinden)

Inloop voor jongeren die werk zoeken

ALPHEN - "Kun jij hulp gebruiken in de zoektocht naar een baan? Op woensdag 13 april van 10.30 tot 12.00 uur kun je hiervoor bij WerkVinden terecht. De WerkVinden ‘Jongeren Ambassadeur’ - zelf ook een jongere - is dan aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden." De ochtend vindt plaats in de bibliotheek aan de Aarkade in Alphen. 

Deze inloop is gratis en de advisering is neutraal en belangeloos, stelt WerkVinden. "Winnie Scherpenzeel, onze Jongeren Ambassadeur, zet graag al haar contacten en kennis met de organisaties in Alphen in, om jou de weg te wijzen en op weg te helpen." 

"Het kost niets, dus kom vooral langs op woensdag 13 april in Bibliotheek Rijn en Venen aan de Aarkade 10 in Alphen aan den Rijn. Tot dan!"

"Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk."

'Hulp bestaat uit lezingen, workshops en individuele begeleiding'

"De hulp van WerkVinden bestaat onder andere uit lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Deelname is veelal gratis of soms een kleine bijdrage."

Donderdag 21 april van 10.00 tot 12.00 uur vindt de informatiebijeenkomst 'Tijd voor iets anders?' plaats in de bibliotheek aan de Aarkade 10 in Alphen. Joyce en Jeanette, beiden adviseur bij het Leerwerkloket van de overheid, laten zien waar kansen liggen en geven een goed beeld van alternatieven op de arbeidsmarkt. Meer informatie: www.werkvindenalphen.nl.