Nieuw record Eten met Veenders in aantocht

ROELOFARENDSVEEN - Eten met Veenders uit Roelofarendsveen blijft dit jaar records breken. In september waren er maar liefst 68 deelnemers bij het maandelijkse etentje, voor de oktobereditie zijn tien dagen van tevoren al evenzoveel aanmeldingen, inclusief de jongste deelnemer ooit: een baby van drie maanden.

De eerstvolgende editie van Eten met Veenders heeft plaats op vrijdag 7 oktober om 18.00 uur in restaurant Tussen Kaag en Braassem (Regenboogweg 102, Nieuwe Wetering). Voor 25 euro krijgen bezoekers dan een 3-gangendiner. Mensen die mee willen eten, kunnen zich aanmelden door te mailen naar etenmetveenders@xs4all.nl. Wie wil eten is welkom, ongeacht leeftijd.

Het evenement Eten met Veenders begon in 2019. Het concept: een maandelijks etentje als laagdrempelige en gezellige manier om nieuwe mensen uit Roelofarendsveen of omstreken te leren kennen en om lekker te eten. Eén keer per jaar wordt er gevaren. Iedereen is welkom bij Eten met Veenders: alleen, met zijn tweeën of met zijn zessen, met vrienden, buren of familie, het kan allemaal. Initiatiefnemer Kirsten Verdel: "De bedoeling van Eten met Veenders is simpelweg dat mensen uit de omgeving op een gezellige manier nieuwe mensen leren kennen. Gewoon gezellig eten dus, zo simpel is het."