Afbeelding
(Foto: Lions Rhijnhart)

Sing along voor kansarme jongeren

ALPHEN - Lions Rhijnhart uit Alphen houdt op donderdag 20 oktober om 20.00 uur weer een Sing along voor het goede doel. Het repertoire is gevarieerd: van Beatles tot Boeijen, van Hazes tot Hendriks en een verhalenverteller. 

"Meezingen voor het goede doel: Iedereen kan zingen, ook al is het "onder-de-douche” niveau", meldt Lions Rhijnhart. "Niets mis mee, voor deze muzikale kroegentocht. De 21 liedjes die ten gehore worden gebracht, larderen het aandoenlijke liefdesverhaal van Berend Bruegel. Een verhaal met een glimlach." 

Verhalenverteller André Troost neemt je mee, samen met een groep muzikale vrienden, van het Kronenburgpark naar café De Slof in de Oranjestraat. Beetje terug in de tijd en lekker meebrullen want de liedteksten worden geprojecteerd. Je kunt na-borrelen en zo je wilt dansen, want na de Sing along draait DJ Ron. "Kortom, een gezellige avond met familie of vrienden/vriendinnen." 

Reserveer kaarten

Maak je agenda leeg en reserveer kaarten op https://www.parkvilla.nl/theater/524/Zing_Nederlandse_hits_mee_voor_het_goede_doel!/ om uit volle borst mee te zingen. 

"Neem tevens nog wat vrienden mee, zo wordt het nog gezelliger", aldus de organisatie.