Afbeelding
(Foto: Van der Schilden)

Je oude bh is geld waard!

ALPHEN - Een bh gaat, mits goed verzorgd en regelmatig afgewisseld, ongeveer 8 maanden mee. Daarna rekken de vezels uit waardoor de bh geen optimale ondersteuning meer geeft. Om je aan te moedigen jouw lingerielade in perfecte conditie te houden, zetten wij lingerie in de spotlights en ontvang je van 6 tot en met 22 oktober € 7,50 korting op een nieuwe bh, wanneer je je oude exemplaar inlevert bij Van der Schilden Lingerie in Alphen.

Het dragen van de juiste lingerie is essentieel voor een goede basis van je outfit. In onze winkels zien we een verschuiving in de wensen van onze klanten, we merken dat borsten groter worden en er meer vraag komt naar bh's met een smalle omvang en diepere cup. In ons assortiment zijn daarom ook altijd bh's te vinden in de grotere cupmaten, tot en met cup N.


Vrouwen staan er steeds vaker weer voor open om een niet-voorgevormde bh te passen. Deze zorgt ervoor dat de borsten minder rond ogen, wat een slanker silhouet creëert, prachtig onder een herfstige outfit als een wollen trui. Ook de bralette wint aan populariteit. Een bralette zonder beugel zit net iets minder strak en geeft wat lichtere ondersteuning. Fijn voor ’s avonds of thuis onder je loungewear.


Welke bh is een mooie aanvulling op jouw lingerielade? Onze stylistes adviseren je graag. En wanneer je tussen 6 en 22 oktober naar de winkel komt, is jouw oude bh geld waard! Jij ontvangt €7,50 korting op je nieuwe bh en voor iedere ingeleverde bh, doneren wij €1 aan de stichting Pink Ribbon.


Graag tot ziens! Het adres is Hooftstraat 146.