Groots Boerenkaasfestijn

REGIO/ZOETERWOUDE - Voor de achtste keer wordt op zondag 24 april het groots Boerenkaasfestijn plaatsvinden in en om Zalen en café De Meester aan de Zuidbuurtseweg 58 in Zoeterwoude-Dorp. Het festijn vindt plaats van 12.00 tot 16.00 uur. Burgemeester Fred van Trigt zal het festijn rond 12.15 uur officieel openen.

Zes kaasboerderijen, één zuivelboerderij en één ijsboerderij zullen hun lekkernijen presenteren. Bij de ingang zijn plankjes te koop, waarmee men bij de deelnemende bedrijven ieders specialiteit kan ophalen. Zo kan er volop geproefd worden onder het genot van een drankje. 

"Tosti’s met Boerenkaas staan op het menu van De Meester", aldus de organisatie van het Boerenkaasfestijn. 

"Ondertussen kunnen bezoekers aan de zuivelquiz meedoen, het gewicht van de stapel kazen raden, de keurmeesters aan het werk zien, kinderen kunnen cupcakes maken of lekker ravotten op het springkussen. Een heus draaiorgel zal het festijn van de vrolijke noot voorzien. Kortom, heerlijk genieten op een mooie zondagmiddag."

De toegang is gratis. "Kom op de fiets of wandelend. Voor auto’s zijn er genoeg parkeerplaatsen in de omgeving (onder andere op sportpark Haasbroek)."

Voor meer informatie: 06-48075420 of via Facebook: 'Zoeterwouds boerenkaasfestijn'.