Zilverfitness houdt startbijeenkomst

ALPHEN AAN DEN RIJN – Zilverfitness houdt maandag 25 april van 11.00 uur tot 12.30 uur een startbijeenkomst en aansluitend een gratis proefles. ZilverFitness is een sportprogramma speciaal voor zestig plussers, begeleid door vaste coaches en in kleine groepen, maar zonder contract waar je lang aan vast zit.

De functionele trainingen bevatten volgens de organisatie naast conditieverbetering ook bot- en spierversterkende oefeningen. ZilverFitness heeft 16 locaties in Nederland.

Bot- en spierversterkend

Volgens neurowetenschapper Erik Scherder houdt beweging en krachttraining je afweersysteem op peil. "Het houdt je lijf in conditie en verkleint het risico op ernstige gevolgen van corona." Ook de Gezondheidsraad adviseert om minimaal tweemaal per week bot- en spierversterkende oefeningen te doen.
ZilverFitness volg je in kleine groepen op je eigen niveau. De leeftijd ligt tussen de eind vijftig en eind zeventig. Kijk op www.zilverfitness.nl en schrijf je in voor de startbijeenkomst of een gratis proefles op een andere datum. Telefonisch aanmelden kan via 030-75235 48.

Adres

Het adres is H. Kamerlingh Onnesweg 17-A, 2408 AX Alphen aan den Rijn, in de sportschool van CrossFit Limes, op het bedrijventerrein nabij het centrum.