Gratis cursus sollicitatiegesprek volgen
Gratis cursus sollicitatiegesprek volgen (Foto: aangeleverd )

Workshop sollicitatiegesprek voeren

Algemeen

Misschien kun je wat je hebt opgestoken direct in de praktijk toepassen, want er is dan ook een banenparade in het gemeentehuis. 

ALPHEN - Wil jij gratis klaargestoomd worden om een goed sollicitatiegesprek te kunnen voeren? Meld je dan snel aan! Onder leiding van coach Paul Hautmans oefen je in deze workshop hoe je jezelf goed kunt presenteren en een positieve indruk achterlaat tijdens jouw sollicitatiegesprek. Na deze workshop sta je net wat steviger in je schoenen en ben je helemaal klaar voor jouw sollicitatie en nieuwe job. 

Open hiring café

Tijdens deze parade is er een spectaculair ‘Open Hiring Café’. Werkgevers presenteren zich daar en garanderen een baan voor je te hebben zonder een langdurige sollicitatie procedure te hoeven doorlopen. 

Bovendien kun je bij WerkVinden je cv laten beoordelen en eventueel verbeteren. Zorg dus dat je die bij je hebt. ‘Presenteer en Solliciteer’ is speciaal ontwikkeld voor de Week van het Werk en is een gezamenlijk initiatief van WerkVinden en de Cultuurcoach Alphen. De banenparade is zaterdagmiddag 5 november van 12.00 – 15.00 uur en de workshop is van 13.00 – 14.00 uur, beide in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn, Stadhuisplein1. 

Toegang voor de workshop en banenparade is gratis.