Wethouder Antoinette Ingwersen heeft de Key to Succes uitgereikt.
Wethouder Antoinette Ingwersen heeft de Key to Succes uitgereikt. (Foto: gemeente Nieuwkoop)

Key to Success uitgereikt aan John Groen

NIEUWKOOP - Ruud Duijnisveld van paprikakwekerij Duijnisveld heeft onlangs de Key to Succes, in aanwezigheid van wethouder Antoinette Ingwersen, uitgereikt aan John Groen van Installatiebedrijf J.Groen. Op de locatie in het Nieuwveense Blokland heeft de wethouder zich laten bijpraten door John Groen. 

Er werken vier mensen aan warmtekoudeopslag (WKO) en warmtekoudekoppeling (WKK). Beide systemen installeert het bedrijf bij ondernemers in de tuinbouw en bij tuincentra in de regio. De systemen voorzien in betaalbare warmte en elektriciteit en zorgen voor veel brandstofbesparing.

Verduurzaming

Ingwersen: “Dit bedrijf levert op een mooie manier een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming binnen de tuinbouwsector.” Er is op dit moment veel vraag naar dergelijke oplossingen. John Groen: “We hebben het erg druk, maar werken met veel plezier. Ik ga nadenken bij wie ik de volgende Key to Succes ga brengen.” 


Ondernemers spreken door het doorgeven van de key to succes waardering uit naar hun medeondernemer. Ingwersen reist de sleutel achterna op zoek naar mooie verhalen en inspirerende ondernemers.