Gratis lezing over ziekte van Parkinson door Parkinsonpatiënt

HAZERSWOUDE-DORP - Wat doet het met je als je ParkinsonpatiĆ«nt bent? Wat doet het met je directe omgeving voor en na de diagnose? Waar zou het Parkinsononderzoek zich op moeten richten? Deze vragen komen aan bod in de lezing die Rotaryclub Rijnwoude uit Hazerswoude-Dorp houdt op woensdag 9 november. 

De spreker van deze avond is Merko Tigelaar. Hij komt vertellen over zijn ervaring met de ziekte van Parkinson, het boek dat hij er over schreef, de stichting Brain4ward Foundation die hij oprichtte en over een zeer actueel Nederlands onderzoeksproject onder patiƫnten met Parkinson. "Hoewel Merko de diagnose pas in 2020 kreeg, werd al snel duidelijk dat hij al meer dan 15 jaar met diverse symptomen rondliep", aldus de organisatie.


Wie belangstelling heeft, welkom om bij de lezing aan te sluiten. Verder is de bijeenkomst een mooie gelegenheid derhalve om Rotaryclub Rijnwoude te leren kennen. 

Aanmelden

Kom dus vooral op woensdag 9 november naar het dorpshuis De Juffrouw aan de Dorpsstraat 250 in Hazerswoude-Dorp. De inloop vangt aan om 19.30 uur met koffie of thee. De lezing begint om 20.00 uur. In verband met de zaalopstelling vraagt de organisatie je om je aan te melden per e-mail via lezingen@rotaryclub-rijnwoude.nl


Meer informatie over spreker Merko Tigelaar en zijn verhaal staat op www.rotaryclub-rijnwoude.nl.