Afbeelding
(Foto: )

Binnenkort in Parkvilla

Apennoten | Een kist vol Sintliedjes | 2-7 jaar

Theater

Op 13 november komt het NPO-programma Apennoten langs om bekende en nieuwe liedjes met kinderen te zingen. Speciaal voor de sinterklaasperiode is er een voorstelling over de verdwenen pepernoten en speculaasjes gemaakt. De nummers worden door Nienke gezongen en zij wordt begeleid door een piano, gitaar en ukelele. Maar de belangrijkste begeleiders zijn de kinderen: zij mogen meezingen, een instrument bespelen en op de muziek dansen. Zo komen niet alleen de pepernoten, maar ook de muzieknoten aan bod. De nummers worden met verhaaltjes afgewisseld, die door Nienke én de kinderen verteld worden.

Cursus

Ontwikkel je tekentalent kids

Tijdens deze cursus krijgen kinderen tussen de 8 en 12 jaar meer handvatten om talent verder te ontwikkelen. In de cursus gaan zij steeds beter leren kijken, meten en de juiste verhoudingen vinden. En als het tekenen goed gaat, dan wordt de overstap naar schilderen makkelijker. Alle benodigde materialen worden verzorgd en zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

Films

Les Passagers de la nuit
Deze mooie, gevoelige film gaat over het opkrabbelen na een scheiding en het loslaten van kinderen, maar net zo goed over de dromen van die kinderen en over opgroeien in de jaren tachtig. Regisseur Hers weet perfect de tijdsgeest te vangen door middel van archiefbeelden, herkenbare muziek en een vrouw die ontdekt dat ze onafhankelijk kan zijn.

Competencia Oficial
In deze rake komedie zet een miljardair zijn zinnen op het maken van een filmhit met als doel een stempel op de geschiedenis te drukken. Met glansrollen voor Penélope Cruz, Antonio Banderas en Oscar Martínez.

Meer info en tickets: www.parkvilla.nl.