Atlas Fietsen heeft de award best online performance gewonnen.
Atlas Fietsen heeft de award best online performance gewonnen. (Foto: Aangeleverd)

Atlas Fietsen uit Alphen aan den Rijn wint Award best online performance

ALPHEN - Online is een belangrijk kanaal geworden in de huidige retail. Om die reden is dit al een aantal jaren een aandachtspunt voor de jury van Tweewielerwinkel van het jaar. Op verzoek van de vakjury heeft online specialist Paul de Vries zijn licht over de verschillende sites laten schijnen. Atlas Fietsen uit Alphen heeft een 8 voor de website gekregen.

Volgens Atlas Fietsen is het een goede presentatie op de, vooral mobiele, website is belangrijk om contact met klanten te leggen en te onderhouden. Met een mooie score van het rapportcijfer 8 laat Atlas Fietsen zien qua online performance uit te blinken.

Wat is dan zo goed?

Op de website zijn verschillende certificaten weergegeven. Opvallend is verder dat de wesite bijzonder gebruiksvriendelijk (navigeren gaat eenvoudig en logisch) en responsive (hij schaalt goed op verschillende apparaten) is. Er wordt goed gebruik gemaakt van SEO-paginatitels. Prettig is dat de medewerkers er individueel op staan, inclusief hun contactgegevens. Qua reviews scoort Atlas heel hoog; er zijn er diverse weergegeven.

Dit jaar stak Atlas Fietsen uit Alphen aan den Rijn er op dit terrein met kop en schouders bovenuit volgens de website Tweewieler.nl.

Contact

Provinciepassage 59 Alphen aan den Rijn

Telefoon: 085-0702542 

E-mail: info@atlas-fietsen.nl 

Website: www.atlas-fietsen.nl

instagram.com/atlasfietsen

facebook.com/atlasfietsen

Noot redactie

Dit artikel is betaald door Atlas Fietsen.