In hun omvangrijke winkel van 700m2 verkopen Snoek en Meier boeketten, verse bloemen en droogbloemen, potten, vazen en woonaccessoires.
In hun omvangrijke winkel van 700m2 verkopen Snoek en Meier boeketten, verse bloemen en droogbloemen, potten, vazen en woonaccessoires. (Foto: Christa Snoek)

Key to succes voor Christa Snoek

NIEUWKOOP - John Groen van het gelijknamige installatiebedrijf uit Nieuwveen heeft afgelopen week de key to succes aan Christa Snoek en Hans Meier van Bloemsierkunst Christa Snoek uit Vrouwenakker. Zij kregen de sleutel in het bijzijn van wethouder Antoinette Ingwersen. 

Groen gaf de sleutel aan Snoek en Meier omdat hij hun ondernemerschap, bevlogenheid, werklust en gezelligheid enorm waardeert. In hun omvangrijke winkel van 700m2 verkopen Snoek en Meier boeketten, verse bloemen en droogbloemen, potten, vazen en woonaccessoires. Zij houden verder ook workshops. Zo zijn de voorbereidingen voor de kerstworkshops in volle gang. Ook kun je zelf een boeket plukken en samenstellen in de bloemenpluktuin achter het bedrijf. Meier is bovendien ook druk met de inrichting van stands op tuinbouwbeurzen. Volgens de gemeente Nieuwkoop spat de energie eraf bij dit duo.

Kweker

Snoek zit 20 jaar in het bedrijf aan de Vrouwenakker 12A, dat begon bij haar vader die kweker was in de schuur. Meier zit enkele jaren in het bedrijf. Hij heeft met zijn broer op het terrein een imposante nieuwe winkel gebouwd van circa 1000 m2. De ervaring van Meier in de bouw kwam daarbij goed van pas. De winkel telt twee verdiepingen en heeft een enorme glazen pui die een prachtig uitzicht biedt op de Amstel. Snoek en Meier zijn nog druk bezig met de inrichting van de winkel zodat deze binnenkort open kan.


Ondernemers spreken door het doorgeven van de key to succes waardering uit naar hun medeondernemer. Wethouder Antoinette Ingwersen reist de sleutel achterna op zoek naar mooie verhalen en inspirerende ondernemers.