Nadat zij zojuist de eerste feestelijke paal heeft geslagen, krijgt familie Nulkes, uit handen van projectontwikkelaar Kees Hogewoning van de Chronos Groep, een mooie bos bloemen overhandigd.
Nadat zij zojuist de eerste feestelijke paal heeft geslagen, krijgt familie Nulkes, uit handen van projectontwikkelaar Kees Hogewoning van de Chronos Groep, een mooie bos bloemen overhandigd.

De eerste feestelijke paal geslagen voor De Buitenplaats in Oud Ade

OUDE ADE - Met veel plezier is afgelopen vrijdag, op 25 november, de eerste paal geslagen voor het project De Buitenplaats. Met dit officiële moment werd een startsein gegeven voor de bouw van de 26 recreatiewoningen van De Buitenplaats.

De Buitenplaats is een nieuwbouwproject met 26 prachtige recreatiewoningen op een steenworp afstand gelegen van Leiderdorp. De vrijstaande woningen zijn gelegen op grote kavels van ca. 550 m2 eigen grond (inclusief deel water) en hebben een bruto vloeroppervlakte van 60 m2. De woningen worden kwalitatief hoogwaardig gebouwd, duurzaam en volledig geïsoleerd. Daarnaast krijgt men de mogelijkheid om een veranda aan de recreatiewoning te bouwen, voor extra leefruimte. De Buitenplaats is het gehele jaar toegestaan voor eigen recreatief gebruik, én de woningen mogen ook verhuurd worden.

Een deel van de kavels zal worden voorzien van een eigen aanlegsteiger. Via de steigers is er een directe vaarverbinding naar onder andere het Braassemermeer, de Kaag en de charmante grachten van het historische Leiden. In het naastgelegen Ghoybos is er ruimte voor ontspanning voor alle leeftijden.

Vervolgplanning

De eerste stap naar het realiseren van De Buitenplaats is gezet. De verkoop, verzorgd door Damen Makelaars uit Noordwijk, verloopt voorspoedig. Een aantal van de unieke recreatiewoningen is nog beschikbaar. De verwachting is dat de oplevering van De Buitenplaats eind 2023 plaats zal vinden. Neem voor het actuele aanbod contact op met Damen Makelaars via 071 - 361 93 43 of info@damenmakelaars.nl. Of kijk op wonenindebuitenplaats.nl