Een van de kunstwerken die je kunt zien.
Een van de kunstwerken die je kunt zien. (Foto: Alphen Art)

Nieuwe expositie bij Alphen Art

ALPHEN - Galerie Alphen Art, onderdeel van de Stichting Alphen Art, verzorgt een speciale spannende expositie vanaf vrijdag 16 december tot en met woensdag 20 januari. De officiële opening heeft plaats op vrijdagavond vanaf 19.00 uur en wordt geopend door de wethouder van cultuur, Anouk Noordermeer.

De muzikale bijdrage wordt geleverd door het ELFFERICH PIANO DUO. Muziek met een abstract, minimaal karakter. Het duo Elfferich weet met slechts weinig middelen (noten) emotie en schoonheid te creëren. Beeldende kunst die samen smelt met live muziek. Er zal ook live gewerkt worden vanuit inspiratie en durf. Lars Ferwerda, de Alphense stadsdichter, zal één van zijn gedichten voordragen.


Bij deze expositie zij de deelnemende kunstenaars: Saskia Vergunst met assemblages van hergebruikte spullen, Ton Hendriks met divers werk waaronder mixed media, Ger Bonninga met geometrisch werk geïnspireerd door Mondriaan, Bert Verboon met sculpturen en beeldhouwwerken die op een speciale manier worden belicht in een aparte ruimte en Carla Bosman met abstracte kleurrijke schilderijen.


Op dinsdag 20 december speelt Het ensemble JB in de galerie tussen 13 en 15 uur. Zij maken muziek van Klassiek tot Jazz. De dirigent is Daniëlle Klootwijk. Muziekinstrumenten zijn: viool, cello, dwarsfluit , gitaar, piano, saxofoon, klarinet en contrabas.


Laat u in deze donkere dagen verrassen door beeldende kunst en muziek in een galerie die voor iedereen vrij toegankelijk is. Galerie Alphen Art in De Aarhof in Alphen aan den Rijn, is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 12.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 - 16.00 uur.

Afbeelding