Er is weer van alles te beleven bij Parkvilla.
Er is weer van alles te beleven bij Parkvilla. (Parkvilla)

Binnenkort in Parkvilla


FILM

Mrs. Harris goes to Paris

In deze feelgood film wordt een huishoudster uit het Londen van de jaren 50, verliefd op een Dior-jurk en besluit alles op het spel te zetten om haar dromen na te jagen in Parijs. Misschien wel één van de leukste films van het jaar.

Fisherman’s Friends: One and All

Nadat de Fisherman’s Friends uit Cornwall met hun traditionele zeemansliederen onverwacht de hitlijsten bestormden, maakt het shantykoor nu hun comeback. Op 1 december is er voor de film een gastoptreden van Shantykoor De Weidepoort in de foyer.

Stromboli

Sara arriveert met een koffer vol wodka en een uitgeput hart op het eiland Stromboli. Ze komt bij een retraite terecht samen met een bont gezelschap. Naar het boek van Saskia Noort met Elise Schaap als zelfdestructieve Sara.

Close

Close is een tedere en aangrijpende film over vriendschap en verantwoordelijkheid. Regisseur Lukas Dhont won hiermee de prestigieuze Grand Prix van het Film Festival Cannes 2022.

Cursus

Fotografie voor beginners

Leer in deze cursus hoe een spiegelreflex- of systeemcamera echt werkt. Zoals de werking van alle knopjes van de camera. Tevens behandelt de docent de ‘manual’ van de camera, sluitertijd, diafragma, iso en hoe je dit kunt combineren om de ideale foto te maken. Om de week is er een huiswerkopdracht, die zal worden besproken.

Kaarten

Meer info en tickets zijn te verkrijgen op www.parkvilla.nl.