Er is afgelopen week een splinternieuwe achterwand onthuld.
Er is afgelopen week een splinternieuwe achterwand onthuld. (Foto: Sheila Barhorst)

Goed seizoen ritmische gymnastiek Wilskracht

ALPHEN - De mooie prestaties van de ritmische gymnasten van Wilskracht van het afgelopen seizoen zijn niet onopgemerkt gebleven. Vele podiumplaatsen schreven de gymnasten op hun naam.

Hoogtepunten waren de bondstitels voor Zoë Noya, Nadeche Straathof, Zoë Lammerse en Annika Helder in de tweede- en eerste divisie en de Nederlandse titel voor Femke Barhorst allround en op alle onderdelen bij de junioren in de eredivisie.

Vincent Oosterwijk (directeur Asbest-Assist), Maarten Lek (directeur Lek Sloopwerken) en Joeri Rodewijk (directeur Johlex Bouw) weten als geen ander dat hard werken loont. Ze waren bereid om deze inzet te belonen door middel van sponsoring. Hiermee is een lang gekoesterde wens van de afdeling ritmische gymnastiek van Wilskracht in vervulling gegaan. Onder toeziend oog van Vincent Oosterwijk en Maarten Lek is afgelopen week een splinternieuwe achterwand onthuld. Tijdens alle wedstrijden ritmische gymnastiek die de vereniging houdt, wordt deze gebruikt. Montse Martin, zelf een oud-gymnaste van het Spaanse nationale team en een gerenommeerd ontwerpster uit Spanje, heeft dankzij deze sponsoring, voor Wilskracht het ontwerp gemaakt. Na de onthulling liet een aantal selectieleden ter ere van Oosterwijk en Lek zijn wedstrijdoefening ritmische gymnastiek zien.