Afbeelding
(Foto: )

Cursus Muzieknoten Leren Lezen

TER AAR - Leer in vijftien lessen muzieknoten lezen bij stichting !Triggr in Ter Aar. "Zelf muziek maken is iets wat veel mensen graag doen, met gitaar, keyboard of piano. Maar voor veel anderen is dit niet mogelijk, omdat hiervoor het kunnen lezen van noten nodig is. En men zegt dat noten lezen moeilijk is. Maar met deze cursus kan iedereen probleemloos noten leren lezen in vijftien lessen." 

"De afgelopen jaren hebben honderden mensen via deze methode de eerste stappen in de muziek gezet. De methode werkt volgens het principe: Leren & Spelen", aldus stichting !Triggr. 

"Je gebruikt ritme-instrumenten en melodische instrumenten, zoals xylofoons. De speelstukken worden verder door de docent begeleid op de piano zodat het ook leuk klinkt. Aan het eind van de cursus is iedereen in staat om een muziekbalk met noten te lezen, inclusief de kruisen en de mollen.

Speciale lesmethode

Rob van Haarlem was docent Muziek aan een aantal middelbare scholen in Nederland, waaronder in Amsterdam, Hilversum en Hoorn. Hij ontwikkelde een speciale lesmethode om het voor alle leerlingen mogelijk te maken om zonder problemen noten te leren lezen en muziek te maken.

Aanmelden

De lessen starten vrijdag op 13 januari 2023. De cursus is op vrijdagen. Aanmelden voor de cursus kan via: https://triggr.nu/agenda/cursus-muzieknoten-leren-lezen-5.

Stichting !Triggr is te vinden aan de Middelweg 5 in Ter Aar. Meer informatie via: www.triggr.nu, info@triggr.nu of 06-23071268.

Afbeelding