Zwart is stijlvol, edgy en artistiek.
Zwart is stijlvol, edgy en artistiek. (Foto: Adobe Stock)

Woontrend: zwart als basis

Huis

Bij Rodi Wonen delen we wekelijks de nieuwste trends binnen de woon- en lifestylewereld. Deze keer: gebruik zwart als basis voor een modern interieur!

Wil je die échte wow-factor oproepen zodra je vrienden jouw woning binnenlopen? Ontdek zwart als basis in het interieur! Zwart is multifunctioneel. Het is stijlvol, edgy en artistiek. Het ligt er maar net aan hoe je het toepast. 

Mat zwart zie je de laatste tijd vaak terugkomen in de interieurwereld. Deze kleur is he-le-maal trending; ook stylisten zijn er fan van. Ook fijn: op zwarte items zie je geen vingerafdrukken. Daarnaast verdwijnt zwart nooit écht uit de mode. Handig!

Woontrend: zwart als basis

Ga je graag voor een full-black interieur? Breng zwart aan op de muren of verwerk het in de keuken. Lekker edgy! Gebruik je zwart liever als basiselement? Verwerk het dan in de accessoires, zoals een mooie zwarte salontafel of vaas. Nieuwsgierig? Check deze items!

Met deze mooie bloemenvaas geef je jouw interieur in no-time een upgrade! De zwarte kleur maakt het makkelijk te combineren. De hoogte is 19.7 cm, maar de vaas is ook in een maatje kleiner beschikbaar. Je shopt ‘m hier.


Wauw! Hoe stijlvol is deze set salontafels? Ze zijn gepoedercoat en hebben een grijze metallic finish. Je shopt de set hier. 

Een zwarte keuken is prachtig. Ook hier komt de matte zwarte kleur in terug. Tip: combineer het met eikenhout, zilver en wit. 

Zin om lekker te relaxen op een zwarte bank? Dan is de Jada écht wat voor jou! De speciale schelpvorm, in combinatie met de gouden poten, maakt het een eyecatcher in jouw interieur. Je shopt ‘m hier

Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!