D66 kijkt vooruit.
D66 kijkt vooruit. (Foto: Doris Fotografie)

D66 Groene Hart: ‘wij kijken vooruit’

Algemeen

REGIO- In elke gemeente in het Groene Hart werkt D66 voor jou aan de toekomst, zo stelt de partij. “Als sociaalliberale partij laten wij iedereen vrij, maar niemand vallen. We durven vooruit te kijken, initiatief te nemen en leiderschap te tonen. Tegelijkertijd kijken we om naar mensen die niet mee kunnen komen.”

D66 richt zich op de woningmarkt. “We moeten woningen bouwen. Woningen bouwen voor diegenen die ze het hardst nodig hebben. Te veel mensen missen de basis van een goed en fijn thuis. De positie van starters en jongeren op de woningmarkt is onzeker, vanwege hoge huizenprijzen en schaarste op de markt. Wij maken hier werk van. We versnellen bouw, stimuleren initiatieven vanuit inwoners en versterken de posities van starters.” Klimaat is eveneens een speerpunt van de partij. “Er staat een klimaatcrisis voor de deur. Een klimaatcrisis die niet wacht op de Alphense, Kaag en Braassemse of Nieuwkoopse gemeenteraad. Het is hoog tijd voor actie. Wij willen hier samen onze schouders onder gaan zetten, solidair. Samen gaan wij werken aan oplossingen voor alle generaties. We investeren in onze natuur, helpen inwoners met verduurzamen en gaan zelf ons steentje bijdragen op het gebied van duurzame energieopwekking.”

“D66 staat niet langs de zijlijn te schreeuwen, maar speelt mee. Tijd om aan de slag te gaan. Hier hebben wij uw stem voor nodig.”