De Plasduikers vieren het carnavalsseizoen.
De Plasduikers vieren het carnavalsseizoen. (Foto: Archief)

Carnavalsvereniging De Plasduikers vieren 55ste jubileumseizoen in Ter Aar

TER AAR- C.V. De Plasduikers uit Ter Aar hebben hun carnavalseizoen op 1 maart voor dit jaar afgerond. Ze vierden dit jaar hun 55ste jubileum. Het werd gevierd in het Partycentrum Parola in Ter Aar waar ook de trekking van de Jubileumloterij plaatshad.

Rond 18.00 uur verzamelden alle leden van de carnavalsvereniging zich bij het partycentrum, waar eerst werd gegeten. Om 20.00 uur was het tijd om het verenigingsdansje uit te voeren en kort daarna arriveerde de Cascarvieten uit Alphen aan den Rijn. Na een 'hartelijk' woordje van de secretaris Richard van Holst kreeg het Prinsenpaar van de vereniging een versnapering. Daarna was de tijd daar voor Prins Double 5 om de 39ste trekking te verrichten van de jubileumloterij. 

Prijzen die gewonnen werden waren: een messenset, behangersset, schroevendraaierset, gatenboorset, doos wijn, fles champagne, koffiezetter, BBQ + vleespakket, een tablet en tot slot de kleuren T.V. 

Afscheid

"Proficiat allemaal met uw gewonnen prijs. Na dit toch wel spannende kwartiertje was er tijd voor de nodige drankjes, dansjes en polonaises. Tot het tijdstip waarop we afscheid namen van ons Prinsenpaar en adjudant Heidi", stelt de vereniging. De voorzitter dankte het drietal voor hun inzet als Prinsenpaar, maar ook alle andere leden voor hun gezelligheid. Met cadeaus is het afscheid ingeluid van Prins Double 5 de 39ste, Prinses Smaragd en Adjudant Heidi. Met nog drie optochten in het vooruitzicht op 18 en 19 maart in Noordwijk, Sassenheim en Lisse komt er aan eind aan het Jubileumseizoen van C.V. De Plasduikers.