Binnenkort in Parkvilla

Licorice Pizza
Deze film van topregisseur Paul Thomas Anderson vertelt het verhaal van Alana (25) en Gary (15), die in 1973 opgroeien en verliefd worden. Gary is een ondernemende tiener die overal een uitdaging ziet. Alana is een stuk ouder, maar onzeker over de invulling van haar leven: ze woont nog thuis en heeft een baantje als assistent van de schoolfotograaf.

FILMS

Nightmare Alley
Wanneer de charismatische Carlisle (Bradley Cooper) bevriend raakt met de helderziende Zeena en haar ex-man Pete tijdens eens rondreizende kermis, begint eindelijk zijn weg naar succes. Hij gebruikt zijn nieuwe kennis om de rijke elite van New York uit de jaren 40 op te lichten.

Silence of the Tides
Een film die in- en uitademt met de getijden van het Werelderfgoed, een van de grootste aaneengesloten wetlands ter wereld, terwijl het de breekbare relatie tussen mens en natuur verkent.

KIDS CURSUSSEN

Er beginnen in maart en april nieuwe cursussen en workshops op het gebied van portrettekenen, edelsmeden, druktechnieken en fashion design. Portrettekenen begint met de basis en de kinderen werken met grafietpotloden, kwastjes, lapjes en nog veel meer. Een starterspakket is inbegrepen. Bij de cursus ‘het geheim van de (edel)smid' komen verschillende technieken naar voren, van vijlen tot smeden. Bij de cursus ‘waanzinnig druk’ worden drie verschillende druktechnieken behandeld: monoprint, linosnede en etsen met droge naald. Bij fashion design gaat iedereen een zelf ontworpen legging maken.

THEATER

Van Kooten en de beat is een ontroerend, vermakelijk zelfportret en een geweldige muziekgeschiedenis ineen. De voorstelling is een even swingende als openhartige vertelling over liefde, familie en een onverzadigbare behoefte aan muziek. Onlosmakelijk daarmee verbonden zijn de hartsvrienden met wie Kasper van Kooten al vanaf zijn vroege jeugd in bandjes speelt. Hij is de drummer die zichzelf naar Ahoy droomt. In heerlijke tempowisselingen neemt hij iedereen mee op de avontuurlijke reizen die hij en zijn verschillende bands samen maken. Maar als het hoogste podium eenmaal bereikt is blijkt zijn droom niet te kloppen. Wanneer Kasper jaren later plotseling gedwongen is om met optreden te stoppen, dringen alle levensvragen zich meedogenloos op: wat was ik al die jaren aan het doen? Op donderdag 24 maart is de try-out in de theaterzaal.

Tickets

Meer info en tickets: www.parkvilla.nl