Het dansfeest toert al meer dan vijftien jaar door het land.
Het dansfeest toert al meer dan vijftien jaar door het land. (Foto: Castellum)

Het dansfeest 40UP komt naar Castellum

ALPHEN AAN DEN RIJN- 40UP komt op vrijdag 6 mei naar het Castellum in Alphen aan den Rijn. Het dansfeest is een initiatief van tv-producent Harry de Winter en volgens het theater een hit onder de veertigplussers. 

“In het hele land is dit dé dansavond voor de veertigplusser en dat belooft veel goeds. Al die fijne hits van toen en nu door de speakers, alle originele videoclips op grote schermen en een dansvloer vol vrienden en vriendinnen: dat is 40UP”, zo stelt het theater. 

Muziekhits

Alphen aan den Rijn is een nieuwe locatie die het dansfeest aan haar agenda toevoegt. Het is een van de langstlopende clubavonden van Nederland. Al meer dan vijftien jaar toert ze langs de poppodia en zalen in het land om daar de veertigplussers te trakteren op hits uit de jaren 70, 80, 90 en meezingers van nu. 

“Een groot feest der herkenning, zowel door de muziekkeuze als de videobeelden en de leeftijdsgenoten die zich weer even veilig thuis voelen en als vanouds een avondje uit hun dak gaan.”

Meer informatie

Ben je nog geen 40, maar wel nieuwsgierig? Iedereen boven de 18 jaar is welkom om met de voetjes van de vloer te gaan.

"Het staat garant voor een gezellige avond uit met vrienden en vriendinnen, let’s dance again”, aldus het theater. Kaarten zijn te koop via de website: www.40up.nl/agenda/theater-castellum.

Castellum is gevestigd aan het Rijnplein 1-3 in Alphen aan den Rijn.