Niels van der Gulik en Frans Kooijman
Niels van der Gulik en Frans Kooijman (Foto: aangeleverd)

Story of Simon & Garfunkel in Kerk Kwadijk

KWADIJK - Zaterdag 3 september vertellen Niels van der Gulik en Frans Kooijman het verhaal en spelen de nummers van Simon & Garfunkel uit het concert in Central Park. 

Terugblik op de carrière van Simon & Garfunkel

Het concert van Simon & Garfunkel in Central Park, New York is misschien wel het bekendste van dit duo ooit. Ruim 10 jaar na hun scheiding in 1970 was dit optreden in 1981 het eerste moment waarop ze weer samen te zien waren. Maar maakte deze reünie kans op vervolg?

Legendarisch optreden

Niels en Frans blikken terug op de carrière van Simon & Garfunkel, het legendarische optreden in Central Park en de beslommeringen tijdens het weerzien. Behalve dat Central Park een feelgood concert is, werpt het ook een nieuw licht op tijdloze hits als Bridge Over Troubled Water, Sound of Silence, A Heart in New York en 50 Ways To Leave Your Lover.

Informatie

Locatie: Kerk Kwadijk, Kwadijk 87 in Kwadi. Zaterdag 3 september, aanvang 20.15 uur. Kaarten € 19,50. Vrienden van Kerk Kwadijk krijgen € 2,00 korting per kaartje met een maximum van twee kaarten. Bestellen en reserveren via info@kerkkwadijk.nl, met vermelding van uw naam, mailadres, mobiele telefoonnummer en het aantal kaarten dat u wilt reserveren. U ontvangt een tikkie, na betaling is de reservering definitief.