Afbeelding
(Foto: Johanna Pakkala)

Weer verliefd op je huis

Ben je toe aan een andere sfeer in huis, maar gaat een totale make-over net iets te ver? Ga voor een mini make-over met bloemen. Bloemen hebben de kracht om de uitstraling van je interieur te versterken of zelfs te veranderen. Succes gegarandeerd!



Bloemen zetten de toon Bloemen hebben de kracht om de uitstraling van je interieur te versterken of zelfs te veranderen. Variërend van vrolijk naar romantisch en van meeslepend naar energiek. Het is maar net waar jij van houdt. En het fijne is dat het een kleine verandering is met veel impact, die regelmatig aangepast kan worden.

Vrolijk door het leven Naast dat bloemen krachtige sfeermakers zijn, zijn het ook echte blijmakers. Het is alom bewezen dat deze kleurrijke ruikers je humeur positief beïnvloeden. Komt het door de kleur? De geur? Of de vorm? Wie het weet mag het zeggen. De natuur heeft in ieder geval ongekende krachten, dat is duidelijk.

Het seizoen dichtbij Bolbloemen als dahlia’s, gladiolen en lelies zijn echte seizoensbloemen. Ze hebben frisse kleuren en geuren die je aan de zon en buiten doen denken. Er is keuze uit allerlei kleuren, vormen, hoogtes en met of zonder geur. Kies voor een rustig veldboeket, of ga voor bont en veel voor een opvallend wow-effect.