Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

De week door met omroep PIM

Kijk voor actuele onderwerpen www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

Land over Zand Broekerfeesten

De hardloopwedstrijd om Broek heen, door het weiland en vooral ook door de sloten heen, trekt jaarlijks veel deelnemers en veel kijkers. Omroep PIM was er weer bij en maakte verslag.

Slag op de Zuiderzee 2023

Volg het nieuws op PIM over de organisatie van de Slag op de Zuiderzee. 

Daarbij wordt u uitgenodigd om vooral ook naar de informatieavond te komen, vrijdagavond 2 september. Op PIM ziet u een leuk filmpje met beelden uit 1973.

Elvis Memorial in de Opstandingskerk

16 augustus is het 45 jaar geleden dat Elvis overleed. Maar in de Opstandingskerk kwam hij tot leven door het levensverhaal dat dominee Fred Omvlee vertelde. Zijn verhaal werd afgewisseld met optredens van Elvis of liedjes van Elvis gezongen door Fred en door Casper Live, Elvis lookalike. Komend weekend op PIM (terug) te zien.

Parckpop Ilpendam live op PIM

Zondag 21 augustus: live muziek vanuit Ilpendam op zondagmiddag en -avond. Leuk om live te kijken via Omroep PIM van 13.45-22.00 uur.

Waterlands videonieuws

Elke dag te zien om 12-13u / 18-19u / 21-22u / 23-00u. Ziggo kanaal 46 / KPN kanaal 1442 / Telfort/XS4All kanaal 328/ T-Mobile Thuis 818.