De locatie van de We Love Holland Days: het terrein van Henri Willig Kaas in Katwoude.
De locatie van de We Love Holland Days: het terrein van Henri Willig Kaas in Katwoude. (Foto: Aangeleverd)

Het leukste uitje tijdens de herfstvakantie: de We Love Holland Days in Katwoude

Algemeen

KATWOUDE - Kaas, bloemen en gezelligheid typeren Nederland. Henri Willig Kaas en My Dutch Flowers.com, beide producent van oer-Hollandse producten, hebben samen het initiatief genomen een nieuw event te organiseren. Uit een gezamenlijke brainstorm zijn de We Love Holland Days ontstaan. 

We Love Holland days

Tijdens deze dagen worden de Nederlandse iconen op een leuke en interactieve manier onder de aandacht gebracht. Bezoekers kunnen een interessante en verrassende beleving verwachten, georganiseerd door oer-Hollandse bedrijven. Er zijn activiteiten voor zowel jong als oud. Kortom, een evenement voor iedereen. 

Partners 

Tijdens dit jaarlijks terugkerend evenement presenteren we het beste van Nederland: ontmoet Rembrandt, leer alles over Delfts Blauw, kaas of bloembollen planten. Toonaangevende bedrijven hebben toegezegd tijdens de We Love Holland Days aanwezig te zijn om iedereen het mooie van Nederland te laten ervaren. Onder andere het Rijksmuseum, de Keukenhof, Royal Delft, het Kröller-Müller museum, Madame Tussauds, het Zuiderzeemuseum, Vogelbescherming Nederland, Paleis het Loo en vele anderen. 

Workshops

Met recht kunnen we zeggen dat We Love Holland Days u een onvergetelijke dag zal bezorgen. Op vele plekken op het terrein van de Jacobs Hoeve in Katwoude zijn diverse workshops, zoals daar zijn professioneel bloembakken vullen en het schilderen van Delfts Blauw. Maar er is ook een selfguided tour door de melkveehouderij van Henri Willig en een interactieve tentoonstelling van de Vogelbescherming. 

Doolhof

Voor de kinderen is er een doolhof en zijn er diverse andere activiteiten.

De We Love Holland Days zijn 15, 16 en 22, 23 oktober en vinden plaats op het terrein van Henri Willig, Hoogedijk 8 in Katwoude. De toegangsprijs is 12,50 euro incl. 4 consumpties, te reserveren via welovehollanddays.com.

Openingstijden: 10-17u. Bezoekers worden gestimuleerd zoveel mogelijk met fiets of openbaar vervoer te komen. Parkeren indien mogelijk op het terrein, anders op parkeerterreinen in de buurt.

Afbeelding