Pollie: vriendin voor het leven.
Pollie: vriendin voor het leven. (Foto: aangeleverd)

Lieve Pollie is een actieve dame

Dit is Pollie, een knap gesteriliseerd dametje (kruising Herder/Windhond) van 1,5 jaar oud. Pollie is een ontzettende lieve, aanhankelijke, speelse en zeer actieve hond, die dol is op spelen met andere honden.

Ze is nieuwsgierig, pienter, leergierig en luistert erg goed. Pollie is een echte allemansvriend en kan echt met alles en iedereen overweg. Ook kinderen vindt ze erg leuk. Gezien Pollie een zeer actief dametje is, zijn we op zoek naar een baasje/gezin, die er met regelmaat op uit wil gaan met haar, zodat ze lekker haar energie kwijt kan. Pollie heeft wel last van wagenziekte, dus lange afstanden in de auto zijn lastig voor haar (korte ritjes zijn goed te doen).

Vanwege tijdgebrek krijgt Pollie niet meer de aandacht die ze zo verdient en om deze reden wordt er uitgekeken naar een nieuw liefdevol thuis voor haar. Mocht je Pollie in je hart sluiten, dan heb je er een vriendin voor het leven bij!

Wie heeft er een gouden mand klaarstaan en heeft genoeg tijd en liefde voor dit ontzettende leuke en lieve hondenmeisje?


Ben je benieuwd of Pollie bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.