30 juni organiseert Stichting Doesgoed weer de Beursvloer.
30 juni organiseert Stichting Doesgoed weer de Beursvloer. (Foto: aangeleverd)

De Beursvloer Doesgoed terug van weg geweest

REGIO - Stichting Doesgoed organiseert 30 juni weer De Beursvloer, het matchevenement waar ondernemers verbinding vinden met maatschappelijke organisaties. Door middel van vraag en aanbod proberen ze zoveel mogelijk matches te maken met gesloten beurzen. 

Koersgevoelige informatie achterhouden of handelen met voorkennis, het is bij wet verboden. "Dat mag dit keer wél" zegt Ralph de Kleijn, manager Stichting Doesgoed. "Wij zorgen dat alle informatie voorafgaand aan De Beursvloer bij de deelnemers bekend is. Dan kan er volop gehandeld worden op 30 juni in het Afas Stadion. Zodat handelaren van tevoren weten welke match ze mogelijk kunnen maken."

Het handelen begint pas echt met een slag op de gong. Dit keer wordt deze opening verzorgd door burgemeester Anja Schouten van Alkmaar en Peter Rehwinkel van Dijk en Waard. Ook het voltallige college van Dijk en Waard is aanwezig. 

Aanmelden

Bedrijven en maatschappelijke organisaties die aangesloten zijn bij Doesgoed kunnen zich aanmelden via www.doesgoed.nl. Hier is ook het hele programma te vinden.