Danseres Britt.
Danseres Britt. (Foto: aangeleverd)

Winnaars Grote Prijs bij opening 3D Street Painting Festival

DIJK EN WAARD - De indrukwekkende 3D street paintings die de afgelopen dagen in het kader van het 3D Street Painting Festival zijn gemaakt in winkelcentrum Broekerveiling, Middenwaard en De Binding, worden feestelijk geopend met een mooi programma bestaande uit optredens van jonge, lokale dansers en muzikanten; allemaal prijswinnaars van De Grote Prijs van het Trinitas College.

Zaterdag 21 mei Broekerveiling en Middenwaard

Van 11.00 tot 12.30 uur in winkelcentrum Broekerveiling en van 14.00 tot 15:30 uur in Middenwaard: zangeres Amber, danseres Britt, muziekduo Keira & Fiene, zanger en gitarist Nout, muziekduo Esmee & Barry en danseres Mayra.

Zaterdag 28 mei De Binding

Van 11.00 tot 12.30 uur in De Binding: danseres Britt, muziekduo Keira & Fiene, multi-instrumentalist Thomas Vlaming en dansers Maud Helder.

Fotowedstrijd

Naast dat je kan komen luisteren en kijken naar deze aanstormende talenten, kan je ook foto’s komen maken op de in totaal vijf 3D street paintings. Plaats je meest creatieve of originele foto op social media en maak hiermee kans maken op een mooi Artquake t-shirt of sweater. Dit kan vanaf 21 mei niet alleen in winkelcentrum Broekerveiling en Middenwaard maar ook bij Profijt Meubel. En vanaf 28 mei zijn ook de 3D street paintings in het gemeentehuis in Heerhugowaard en De Binding in Zuid-Scharwoude klaar om foto’s op te maken.

Voor meer informatie over het festival: https://www.art-quake.com/3dstreetpaintingfestivaldijkenwaard en/of kijk en volg het laatste nieuws via Instagram #artquake.westfriesland en Facebook #Artquake.

Mziekduo Keira & Fiene.
Zangeres Amber.
Danseres Mayra.