Iedereen is welkom om - voordat je afrekent - een 'kortingsschot' te wagen.
Iedereen is welkom om - voordat je afrekent - een 'kortingsschot' te wagen. (Foto: AGHeeremansPhotography)

Korting schieten bij Proud (Wo)men

NOORD-SCHARWOUDE - Het is de trouwe winkelbezoeker vast niet ontgaan: Proud (Wo)men is alweer enige maanden terug in Langedijk op de Dorpsstraat tegenover Concordia. ''Ik ben blij dat ik na een jaar in Heerhugowaard weer terug ben in het dorp'', vertelt Par Oudejans, eigenaresse van dames- en herenmodezaak Proud (Wo)men.

Par zocht ook tijdens de lastige coronaperiode voortdurend de verbinding met de lokale gemeenschap: ''Hier in het verzorgingstehuis is een dame die ik soms ophaal. Zo kan ze shoppen in de winkel, zelfs buiten openingstijden om. Ik wil mijn klanten graag extra bedanken, omdat ze altijd de winkel zijn blijven steunen in deze lastige periode.'' Kwaliteit en service gaan hand in hand bij Proud (Wo)men, en dat weten vaste klanten te waarderen. ''Ik geef liever goed advies dan dat ik een kledingstuk verkoop'', verklapt Par haar geheime recept. De modebewuste man kan niet anders dan slagen met topmerken als Vanguard en Desoto overhemden. Maar ook vrouwen gaan met een lach de deur uit, met bijvoorbeeld een topmerk als Gardeur. ''Kwaliteit is wat je koopt en dat levert uiteraard plezier op.''

Hemelvaartsdag actie

Met Hemelvaartsdag is er een speciale actie voor klanten. ''Koop je een kledingstuk, dan mag je je korting gaan scoren door een bal op een bord te schieten'', legt Par uit, die uit ervaring weet hoe leuk mensen het vinden om mee te doen met een doe-activiteit. Iedereen is welkom om - voordat je afrekent - een 'kortingsschot' te wagen.

Meer informatie via www.

proudmen.nl. Proud (Wo)men is gevestigd aan Dorpsstraat 577F in Noord-Scharwoude. Stap gerust eens binnen.