Lentefeest in Sint Pancras

SINT PANCRAS - Maandag 6 juni bundelen Volkstuinvereniging West- Beverkoog en Kinderboerderij Jong Leven te Sint Pancras hun krachten en organiseren samen weer een groots Lentefeest. 

Van 10.00 tot 16.00 uur zijn er allerlei activiteiten bij de Volkstuinvereniging West-Beverkoog zoals een Plantjesmarkt met diverse kramen, ander andere aardbeienplanten in pot, kraam met dvd’s, rondwandeling over het volkstuincomplex, een kunstexpositie, Bonsai tentoonstelling, Tombola en leuke activiteiten voor kinderen met een speurtocht, grabbelen, ijsje en ga zo maar door! 

Voor de inwendige mens is er koffie met cake en (non) alcoholische drankjes en diverse snacks (Saté met kroepoek, patat etc.) en verpakt ijs tegen scherpe prijzen!

Schapen scheren

Van 14.00 tot 16.00 uur worden de schapen van Kinderboerderij Jong Leven weer van hun warme vacht bevrijdt door professioneel schapenscheerder Jan Ros, waarbij kracht en precisie vereist is om de wol met een 'tondeuse' kundig en zonder verwondingen te ontdoen van de schaapjes. 

Ook is er een demonstratie wolspinnen en kunnen de kinderen leren werken met wol inclusief andere leuk knutselactiviteiten. Ook het Rad van Fortuin is uiteraard weer aanwezig waarbij men vele leuke prijzen kunt winnen en is er een tentoonstelling te zien over het leven van het schaap. 


De toegang is gratis. De kinderboerderij vindt u aan het Janspad te Sint Pancras, het volkstuinencomplex ligt daarachter.