Afbeelding
(Foto: )

Broek in Concert met Trijntje Oosterhuis

Algemeen

BROEK OP LANGEDIJK - Ruim twee jaar na de eerste voorbereidingen en uitstel door corona heeft Stichting Broek in Concert en muziekvereniging Advendo de draad weer opgepakt en hebben zij er nu alle vertrouwen in dat het dit jaar gaat lukken: Broek in Concert met Trijntje Oosterhuis!

In aanloop naar de concerten op 7 en 8 oktober, worden binnenkort eerst een aantal leuke acties georganiseerd. De eerste activiteit vindt plaats op zaterdag 11 juni: Happen en Trappen. 

Happen en trappen

Er is een gezellige fietstocht uitgezet van 30 kilometer met onderweg verschillende stops waar wat lekkers wordt aangeboden. Uiteraard zit er ook een spelelement in waar een leuke prijs mee gewonnen kan worden. Het inschrijfgeld is € 15,- per persoon. Start- en eindpunt is bij de Groot en Slot, Westelijke Randweg 1 te Broek op Langedijk. U kunt starten in blokken tussen 10.30 uur en 12.00 uur. Geef u snel op door een e-mail te sturen naar advendoproms@hotmail.com. Geef naast uw naam ook het aantal fietsers en de gewenste starttijd/blok aan ons door. Er is een maximum van 100 fietsers, dus wees er snel bij!