Heb je vragen over reizen met het OV? Kom dan langs bij het Reisloket.
Heb je vragen over reizen met het OV? Kom dan langs bij het Reisloket. (Foto: Aangeleverd)

Reisloket Dijk en Waard: voor alle informatie, advies en gratis uitproberen OV

Algemeen

DIJK EN WAARD - Met welke bus kan ik naar mijn familie? En hoe zit dat nou met de OV-chipkaart? Bij het Reisloket, een tijdelijk ingericht informatiepunt speciaal voor senioren, kan je terecht met al je vragen over het openbaar vervoer. De deskundige OV-ambassadeurs nemen alle tijd voor je en weten welke vragen senioren hebben. Kom langs voor antwoord op jouw praktische vragen of een persoonlijk reisadvies. Je kunt ook gratis het openbaar vervoer uitproberen. 

Het Reisloket is woensdag 15 juni van 12.30 tot 16.30 uur aanwezig in Bibliotheek Heerhugowaard. Voor het persoonlijk Reisadvies zoekt de medewerker samen met jou op welke reizen je met OV kunt maken. Ook kunnen ze helpen met het installeren van een reisplanner op je smartphone. En je komt te weten hoe voordelig de bus anno nu is: er zijn meerdere aantrekkelijke voordelen voor senioren. Binnen Dijk en Waard rijdt ook de lokale bus: de HugoHopper. Bij het Reisloket kun je ook over deze dienst alle relevante informatie verkrijgen.

Gratis probeerkaart 

Bij het Reisloket kunnen senioren gratis een probeerkaart afhalen, waarmee je een dag lang in alle bussen van Connexxion in Noord-Holland kunt reizen. Leuk voor een dagje uit!  


Gratis alle bussen van Connexxion uitproberen? Leuk voor een dagje uit! - (Foto: Aangeleverd)