Na een imposante carrière eerst als voetballer in het 1e elftal en na zijn actieve carrière 5 jaar assistent-trainer werd Rob ter Burg in het bijzijn van zijn gezin bedankt voor zijn tomeloze inzet bij LSVV. (Foto: Michel Bes, www.facebook.com/MBSportfoto/)

LSVV wint thuis ruimschoots in derby

Helaas begon de wedstrijd een half uur later dan de eenmalig geplande wedstrijdaanvang van 14.30 uur om 15.00 uur vanwege het feit dat hun materiaalman de foutieve kleding had meegenomen.

door Theo den Iseger

Tevens werd voor aanvang van deze wedstrijd een aantal mensen in het zonnetje gezet;

Jacco Pauw, hij verlaat LSVV na 285 wedstrijden in het 1e elftal vanwege privé omstandigheden en vervolgt zijn carrière bij Kolping Boys op zaterdag.

Tim Emmerik, hij verlaat LSVV na zijn vele wedstrijden in het 1e elftal en gaat spelen bij Koedijk.

Rob ter Burg, deze clubicoon van LSVV heeft na 5 jaar assistent-trainer naast Rob Klanker gekozen voor zijn gezin.

Rob Klanker, gaat na 5 jaar LSVV aan de slag bij Kolping Boys waarin LSVV hem veel succes toewenst.

Beide ploegen hadden zich al verzekerd van een hernieuwd verblijf in de 1e Klasse A desondanks werd in deze derby aardig fel gespeeld. Zonder al te veel kansen voor beide partijen kwam LSVV door knap een van de lijn gehaalde bal door aanvoerder Maik den Iseger terug gekopt waarna Toine Merk scoorde in de 45e minuut. Verder een rommelige wedstrijd in de 1e helft en kwam LSVV met meer rust aan de bal in de 2e helft duidelijk de bovenliggende partij. Via een opgeleefde Kick van de Berg met een goede voorzet op Toine Merk die zijn 2e treffer wist te maken en bracht daarmee de stand op 2-0. Hierna wederom opnieuw een assist van Kick op Sven de Ruiter die voortreffelijk werd afgerond en bracht de stand terecht op 3-0. Na wat wissels bij LSVV ter ere van het eerdergenoemde afscheid van enkele spelers kwam Kolping Boys met een fraaie goal op 3-1.

Met deze overwinning kwam LSVV door een gelijkspel in de wedstrijd Uitgeest-Assendelft op de 5e plaats in de ranglijst. Komend weekend speelt LSVV zijn laatste wedstrijd van dit seizoen uit tegen AFC'34 op 2e pinksterdag.

Jacco Paauw speelde in zijn laatste (thuis)wedstrijd voor LSVV een sterke wedstrijd in en rondom het middenveld.